CONTACTE

MAGAZIN:
Brasov, str Lunii nr 6
luni-vi. 10 - 19, samb. 10 - 16
tel: 0368.409221
@
informatii despre COMENZILE on line:
luni-joi 9-17, vi. 9-15 0768.191484; 0268.478038

Pentru orice fel de multumire sau nemultumire, reclamatie sau sugestie legata de felul in care ati fost servit va rog sa scrieti cu incredere la adresa: creativbv@gmail.com

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor

ANPC


» Modelaj FIMO
Despre Fimo

O pasta polimerică cu întărire în cuptor, Fimo este folosit pentru confecţionarea unui număr mare de decoraţiuni. Asemănătoare plastilinei, se modelează, se sculptează sau se extrudează în diverse forme, obiectele astfel obţinute întărindu-se prin coacere în cuptorul clasic.

Indiferent că este vorba despre Fimo Professional, Fimo Soft, Fimo Effect, Fimo Kids, culorile vibrante iţi vor stimula imaginaţia creativă, iar gama largă de unelte şi accesorii pe care ţi le punem la dispoziţie îţi vor face munca şi mai placută.

Pentru detaliile necesare creării de figurine ai la dispoziţie Fimo Lichid, iar pentru cei de doresc o alternativă fără coacere există gama Fimo Air, cu variantele Basic, Light şi Natural.

Cele mai populare decoraţiuni din Fimo sunt bijuteriile şi figurinele, cu variaţiuni diverse, gen nasturi sau ornamente.

Va aşteptăm la Galeria Creativ, atât în magazin pentru a descoperi gama de produse Fimo, cât şi la Atelierul de Modelaj Fimo.

N2I2ODgzZG