CONTACTE

MAGAZIN:
Brasov, str Lunii nr 6
luni-vi. 10 - 19, samb. 10 - 16
tel: 0368.409221
@
informatii despre COMENZILE on line:
luni-joi 9-17, vi. 9-15 0768.191484; 0268.478038

Pentru orice fel de multumire sau nemultumire, reclamatie sau sugestie legata de felul in care ati fost servit va rog sa scrieti cu incredere la adresa: creativbv@gmail.com

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor

ANPC


» Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.galeriacreativ.ro implica respectarea termenelor si conditiilor urmatoare.

SC PORUTIU GROUP SRL administreaza acest site si detine toate drepturile de autor legale in ceea ce priveste continutul acestuia. Copierea sau folosirea textelor, imaginilor, bazelor de date, elementelor grafice se pedepseste conform legii in vigoare.

Datele personale ale clientilor sunt folosite doar in scopul onorarii cu succes a comenzii (contactare telefonica pentru clarificarea anumitor aspecte, informari privind detalii despre produse si servicii etc). Formularul de comanda este prevazut cu toate datele necesare pentru a facilita comunicarea intre personalul firmei si clienti. Pentru eliberarea facturii insotitoare produselor, conform legilor in vigoare, este necesara furnizarea codului numeric personal. Campul de completare al CNP-ului este unul obligatoriu. Sistemul permite finalizarea comenzii daca si acest camp este completat (CNP-ul corect sau alte caractere - cifre, litere etc.). Datele personale ale clientilor nu vor fi facute public si nu vor fi folosite in alte scopuri.

SC PORUTIU GROUP SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului www.galeriacreativ.ro fara notificari prealabile.

ZmNmNGEzZm