CONTACTE

MAGAZIN:
Brasov, str Lunii nr 6
luni-vi. 10 - 19, samb. 10 - 16
tel: 0368.409221
@
informatii despre COMENZILE on line:
luni-joi 9-17, vi. 9-15 0768.191484; 0268.478038

Pentru orice fel de multumire sau nemultumire, reclamatie sau sugestie legata de felul in care ati fost servit va rog sa scrieti cu incredere la adresa: creativbv@gmail.com

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor

ANPC
Cutii decorative

Confectionarea cubului

Materiale necesare:

-6 foi patrate cu model in degrade

Pentru confectionarea cubului avem nevoie de 6 foi(pentru fiecare latura avem  cate o foaie).Pentru obtinerea unui efect  deosebit vom folosi 2 modele de foi in degrade(3 de un fel si trei de altul).

Se ia prima foaie si se indoaie astfel incat sa obtinem un triunghi, colturile punandu-se cap la cap.

Se desface triunghiul si se indoaie pe cealalta diagonala  pentru a gasi mijlocul patratului. Se desface patratul si se indoaie doua din colturile opuse astfel incat diagonala patratului sa fie intre ele.


Dupa aceea colturile indoite se mai indoaie o data spre linia de mijloc.


Se lucreaza apoi cu colturile ramase,acestea indoindu-se pe rand spre mijloc.Veti observa ca dupa indoirea unuia dupa colturi veti obtine forma unei “cravate” , iar dupa indoirea celui de-al doilea colt, forma unui “semn de carte”.

Daca pana acum v-au iesit aceste doua forme, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. Felicitari! In continuare vom indoi colturile opuse ale fiecarui capat . Aceste colturi le vom baga apoi in “buzunare” ca in fig. de mai jos.

Vom intoarce apoi paralelipipedul obtinut si ii vom indoi colturile astfel incat in mijlocul fig. sa obtinem un patrat.

Acest procedeu il vom repeta la fiecare dintre cele 6 foi. Dupa ce vom termina vom obtine 6 paralelipipede . Acestea se vor asambla prin bagarea in fiecare “buzunar” a fiecarui colt. Iata rezultatul obtinut.

 

 

NDdkMGI1Mj